• MEB ONAYLI BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ • BİLGİSAYARLI MUHASEBE • ON PARMAK KURSU • TIBBİ MÜMESSİLLİK KURSU • GRAFİK TASARIM • AUTOCAD • 3DS MAX • HASTA KABUL
10 parmak klavye

10 PARMAK KLAVYE KURSU

İş ve teknik alanında meydana gelen hızlı gelişmeler, gerek özel gerekse kamu kuruluşlarındaki yazışmalara büyük önem kazanmıştır.
Bu önem, artan büro işlerini yürütecek kaliteli elemanlara ve yetiştirilmiş insan gücüne duyulan ihtiyacı ortaya çıkarmıştır.

Klavye ile yazma hızınızı artırmak veya Adliye’nin açtığı sınavlarda başarılı olmak istiyorsanız 10 parmak klavye kursu tam size göre… Klavye eğitiminde F veya Q klavye tercihinde bulunabilirsiniz. Alıştırmalarınızı düzenli bir şekilde uyguladığınızda yazma hızınızda gözle görülür bir artış olduğunu siz de göreceksiniz…

Zabıt Katipliği Sınavına F ve Q klavyeden girebilirsiniz. Ancak biz, Türkçe’nin yapısına en uygun olan F klavyeyi öğrenmenizi ısrarla tavsiye ediyoruz ve bunun eğitimini veriyoruz.

Çünkü F klavyenin yazma hızı ve kullanım kolaylığı, Q klavyeye göre % 30-50 daha fazladır. Bu durum, harflerin klavye üzerindeki yerleşim yerlerinden kaynaklanmaktadır. Örneğin, F klavyede sağ işaret parmağı ile k harfi yazılırken; Q klavyede j harfi yazılmaktadır. J harfinin kullanım sıklığı ise hepinizce malumdur.

Meb Onaylı F Klavye Sertifikası alabilirsiniz

On Parmak eğitiminiz ardından MEB tarafından düzenlenen Hızlı Klavye Kullanımı sınavına katılarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı klavye sertifikası alabilirsiniz. 

İçeriği nedir?

Kursumuz Standart Türk Klavyesi ve Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı şeklinde 2 kurstan oluşmaktadır. Kursiyerler Standart Türk Klavyesi kursunda F Klavye ile yazmayı öğrenir. Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı kursunda ise F Klavyede daha hızlı yazmayı öğrenir.

Kimler Katılabilir?

Hızlı Klavye Kullanımı(F Klavye) kursuna; başta Zabıt Katipliği Sınavına hazırlanan vatandaşlar olmak üzere bilgisayarda daha hızlı bir şekilde on parmak yazmayı hedefleyen vatandaşlarımız katılabilir.

Hızlı Klavye Kullanımı(F Klavye) Kursu´nun Faydaları

Hızlı Klavye Kullanımı(F Klavye) kursunu bitirdiğinizde, hiçbir şekilde klavyeye bakmadan on parmak hızlı bir şekilde yazı yazabileceksiniz. Özellikle Zabıt Katipliği Sınavına hazırlananlar rahatlıkla 3 dakikada 90 kelime yazabileceklerdir. 

Kayseri Klavye Kursu, 10 parmak kursu, hızlı yazma kursu,

About the Author

You may also like these

WHATSAPP HATTI
1
SELAM SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM?